Nätverkande.nu

Coworking Sverige

Hem > Coworking Sverige

Coworking Sverige

Coworking är ett koncept som har blivit alltmer populärt de senaste åren. Det handlar om att flera personer delar på en arbetsplats, där man kan sitta tillsammans och jobba eller mötas för att samarbeta. Det finns många företag som erbjuder coworking i Sverige – vi har därför sammanställt de absolut bästa alternativen i städer runt om i landet.

Vad är coworking?

Coworking är en modern lösning som innebär att flera personer delar på en arbetsplats. Det kan vara ett kontor, en lokal eller en annan typ av arbetsplats där man betalar för en plats eller ett medlemskap. Coworking är vanligt förekommande bland egenföretagare och frilansare, men även större företag och organisationer väljer ibland att jobba på coworkingplatser för att få tillgång till flexibla arbetsplatser och möjligheter till nätverkande.

Coworking space Stockholm

Stockholm är en stad med ett blomstrande nätverk av coworkingplatser. Från innerstaden till förorterna finns det många olika coworking spaces att välja mellan. Så oavsett om du söker en plats för en kortare period eller vill ha en mer långsiktig lösning kan du hitta en coworking space i Stockholm som passar just dig.

United Spaces

United Spaces är ett coworking i Stockholm som erbjuder en förstaklassig coworking-upplevelse i hjärtat av staden. Med sina lokaler på Götgatan, Torsgatan, Waterfront building och i Solna strand finns det en lokal för alla. Perfekt för både små och stora företag, United Spaces kombinerar flexibilitet med ett rikt community, där regelbundna nätverksevent främjar både personlig och professionell utveckling.

Quick Office

Hos Quick Office kan du hyra lediga coworking spaces i Stockholm. De erbjuder ett modernt och flexibelt arbetsutrymme för företagare och frilansare. Här kan du njuta av en kreativ och inspirerande arbetsmiljö med alla nödvändiga bekvämligheter som en modern arbetsplats kan erbjuda. Oavsett om du behöver en plats för en dag, en vecka eller en längre tid, så är Quick Office det perfekta valet för dig. Här finns det gott om möjligheter att nätverka och samarbeta med andra företagare och entreprenörer inom olika branscher.

Convendum

Convendum är en annan populär coworking-plats i Stockholm. De har flera platser runt omi stan och erbjuder både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser. Convendum har också moderna mötesrum och eventutrymmen som kan bokas för möten och evenemang. De har även ett café där medlemmarna kan koppla av och umgås. Hos Convendum får du tillgång till höghastighetsinternet och kontorsutrustning som skrivare och kopiatorer.

The Park

The Park är ett unikt coworking space i Stockholm som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med fokus på hållbarhet. Här kan du arbeta i en miljövänlig och modern arbetsplats med återvunna möbler och en design som återspeglar det vackra området runt Gärdet. The Park är en plats för entreprenörer och företagare som vill arbeta i en kreativ miljö där man också tar ansvar för miljön. Här kan du delta i workshops och events som handlar om hållbarhet, nätverka med andra företagare och samtidigt bidra till en bättre framtid.

Epicenter

Epicenter är en av de mest innovativa coworking-platserna i Stockholm. Här kan du arbeta i en modern och tekniskt avancerad miljö där innovation och samarbete står i fokus. Epicenter är mer än bara en arbetsplats – det är en gemenskap av entreprenörer, innovatörer och tech-experter som arbetar tillsammans för att förändra världen genom innovation. På Epicenter kan du förvänta dig en högt tempo och en innovativ arbetsmiljö fylld med möjligheter att nätverka med likasinnade.

Coworking space Göteborg

Göteborg är en stad som blomstrar med entreprenörsanda och innovation. För de som söker en flexibel och inspirerande arbetsmiljö är coworking ett utmärkt alternativ. Läs vidare för att upptäcka några av de bästa coworking spaces i Göteborg.

United Spaces

United Spaces är ett av de mest eftertraktade coworking spaces i Göteborg. Beläget mitt i centrum, erbjuder United Spaces en modern och flexibel arbetsmiljö som passar perfekt för entreprenörer, startups och små företag som söker ett professionellt arbetsutrymme. Här finns det allt från privata kontor och skrivbordsplatser till moderna mötesrum och loungeområden, där medlemmarna kan träffas och utbyta idéer. United Spaces har en imponerande design och högkvalitativ teknisk utrustning som gör det enkelt att arbeta och samarbeta med andra.

Mindpark

Mindpark ligger i centrala Göteborg och erbjuder både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser. De har också mötesrum och eventutrymmen som kan bokas för möten, workshops och evenemang. Hos Mindpark kan medlemmarna också koppla av i deras café och nätverka med andra kreativa personer. Mindpark har tillgång till höghastighetsinternet och kontorsutrustning som skrivare och kopiatorer.

AVillage

AVillage är beläget en bit utanför Göteborg som riktar sig till en bred målgrupp, från frilansare till småföretagare och startups. De erbjuder både privata kontorsrum samt öppna arbetsplatser för att passa varje behov och budget. Hos AVillage finns det också mötesrum och eventutrymmen som kan bokas för sammankomster och presentationer. Coworkarna kan också ta en paus i AVillages lounge för att koppla av och umgås med andra medlemmar.

A Working Lab

A Working Lab är en coworking space i Göteborg som sticker ut från mängden med sitt fokus på innovation och kreativitet. Beläget i en industribyggnad från 1920-talet, skapar denna arbetsplats en unik atmosfär som inspirerar till nytänkande och samarbete. A Working Lab erbjuder både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser, där medlemmarna har tillgång till högkvalitativ teknisk utrustning. Dessutom har de en verkstad och labb där medlemmarna kan experimentera och prototyptillverka sina idéer.

Coworking space Malmö

Malmö, Sveriges tredje största stad, har blivit ett nav för kreativa och innovativa företagare och frilansare. För dem som söker en arbetsmiljö utanför hemmakontoret men inte vill ha ett traditionellt kontor har coworking spaces i Malmö blivit en populär lösning. Med ett växande antal coworking spaces att välja mellan, finns det något för alla.

United Spaces

United Spaces är ett coworking space i Malmö som är känd för sin moderna och inspirerande arbetsmiljö. Med över 6 000 kvadratmeter yta, erbjuder United Spaces privata kontorsrum, öppna arbetsplatser och mötesrum för alla behov. Medlemmarna kan också njuta av en mängd olika förmåner som höghastighetsinternet, skrivare och kopiatorer, ett fullt utrustat kök och en imponerande utsikt över staden från takterrassen. Dessutom arrangerar United Spaces regelbundet nätverksevenemang och workshops så att coworkarna kan möta andra kreativa personer och utveckla sina färdigheter.

Quick Office

Quick Office är ett coworking i Malmö som sticker ut med sin flexibilitet och tillgänglighet. Här kan medlemmarna välja mellan både öppna arbetsplatser och privata kontorsrum som passar deras individuella behov och budget. Dessutom kan coworkarna boka mötesrum och eventutrymmen för att ta emot kunder eller hålla presentationer. Quick Office erbjuder också en rad olika förmåner, som gratis kaffe och te, höghastighetsinternet, och tillgång till skrivare och kopiatorer. Här kan du arbeta produktivt och samtidigt ha möjlighet att knyta nya kontakter med andra kreativa personer.

Mindpark

Mindpark sticker ut med sin kreativa och innovativa miljö. Här samlas människor med olika bakgrunder och erfarenheter för att möta nya utmaningar och samarbeta på nya projekt. Mindpark erbjuder både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser, där medlemmarna har tillgång till högkvalitativ teknisk utrustning och mötesrum för att ta emot kunder eller hålla presentationer. Dessutom har Mindpark ett brett utbud av nätverksevenemang, workshops och seminarier för att hjälpa coworkarna att utveckla sina färdigheter och nätverk.

The Ground

The Ground Malmö är en coworking-plats som ligger i centrala Malmö i en historisk byggnad. Här finns det både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser, samt mötesrum och eventutrymmen som kan bokas för presentationer och workshops. Olika event och workshops arrangeras också på plats för medlemmarna att delta i och lära sig av. The Ground Malmö har också tillgång till höghastighetsinternet och modern kontorsutrustning för medlemmarna att använda.

Coworking space Helsingborg

För den som söker en coworking space i Helsingborg finns det flera alternativ att välja mellan. Här finns moderna och kreativa arbetsplatser som erbjuder allt från privata kontorsrum till öppna arbetsplatser och mötesrum. Oavsett om du är egen företagare eller en del av ett större företag kan en coworking space i Helsingborg vara den perfekta lösningen för att öka produktiviteten och kreativiteten.

United Spaces

United Spaces är ett innovativt coworking space i Helsingborg som erbjuder en inspirerande miljö för kreativt och produktivt arbete. Här kan du välja mellan privata kontorsrum eller öppna arbetsplatser, beroende på dina behov och önskemål. Med höghastighetsinternet och modern kontorsutrustning kan du arbeta effektivt och utan störningar. Dessutom erbjuder de mötesrum och eventutrymmen som kan bokas för presentationer eller workshops. Som medlem på United Spaces har du också tillgång till nätverksevenemang och seminarier som hjälper dig att utveckla dina färdigheter och utvidga ditt nätverk.

Genetor

Genetor är ett innovativt coworking space som ligger i Helsingborg. De erbjuder en modern och kreativ miljö där medlemmarna kan arbeta och samarbeta på ett effektivt sätt. Hos Genetor kan medlemmarna välja mellan privata kontorsrum och öppna arbetsplatser, samt mötesrum och eventutrymmen för presentationer och workshops. Om du söker en coworking space i Helsingborg som erbjuder en modern och kreativ miljö, då är Genetor det perfekta valet för dig.

Spacent

Spacent erbjuder en unik och modern arbetsmiljö för entreprenörer och företagare. Beläget i en historisk byggnad med utsikt över Malmö kanalen, erbjuder Spacent både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser, vilket ger medlemmarna flexibilitet att arbeta på det sätt som passar dem bäst. Förutom arbetsplatser erbjuder Spacent också mötesrum och eventutrymmen för medlemmarna att boka för presentationer och workshops.

Coworking space Uppsala

Uppsala är inte bara en stad med en rik historia och kultur, det är också en stad som välkomnar entreprenörer och företagare att arbeta tillsammans på innovativa och kreativa projekt. För den som söker en arbetsplats som främjar samarbeten och nätverkande finns det flera coworking spaces att välja mellan. Oavsett om du är en frilansande kreatör eller en del av ett större företag, finns det en coworking space i Uppsala som passar dina behov.

United Spaces

United Spaces är ett populärt coworking space i Uppsala för entreprenörer och företagare. Beläget i en anrik byggnad i hjärtat av staden, erbjuder United Spaces en modern och kreativ miljö där medlemmarna kan arbeta och samarbeta på ett effektivt sätt. Med höghastighetsinternet, modern kontorsutrustning och en rad olika arbetsplatser kan du anpassa din arbetsplats efter dina behov och önskemål. United Spaces har också mötesrum och eventutrymmen som kan bokas för presentationer eller workshops, samt nätverksmöjligheter för medlemmarna att utveckla sina färdigheter och utvidga sina kontakter.

Skolgatan No. 6

Skolgatan No. 6 ligger mitt i hjärtat av Uppsala. Här finns en kreativ miljö där medlemmarna kan arbeta och samarbeta på ett effektivt sätt. Coworking space förmedlar en lättsam och inspirerande arbetsmiljö där medlemmarna kan fokusera på att göra sin verksamhet framgångsrik. Skolgatan No. 6 erbjuder både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser, och medlemmarna har också tillgång till mötesrum och eventutrymmen för presentationer och workshops.

Cowork City

Cowork City är en av de mest populära coworking spaces i Uppsala. Beläget nära Uppsala centralstation, erbjuder Cowork City en modern och kreativ arbetsmiljö för entreprenörer och företagare. Medlemmarna kan välja mellan privata kontorsrum och öppna arbetsplatser, och de har också tillgång till mötesrum och eventutrymmen för presentationer och workshops. Cowork City har en unik atmosfär som uppmuntrar till samarbete och innovation.

Spacent

Spacent är ett modernt företag som nyligen öppnade upp en avdelning i Uppsala. Beläget i en historisk byggnad erbjuder Spacent både privata kontorsrum och öppna arbetsplatser med höghastighetsinternet och modern kontorsutrustning. Här kan medlemmarna arbeta i en inspirerande arbetsmiljö som främjar kreativitet och produktivitet. Spacent är det perfekta valet för entreprenörer och företagare som söker en flexibel arbetsmiljö i hjärtat av Uppsala.