WebCoast 2011

Är du en sann webbentusiast? Använder du webben? Älskar du webben? Bygger du webb? Kräver din verksamhet bra webb? Oavsett om du är användare, beställare, utvecklare eller annan roll vill jag tipsa dig om västkustens unconference WebCoast.

Deltagardriven konferens

WebCoast är en konferens, eller rättare sagt en okonferens, som arrangeras här i Göteborg 18 till 20 mars i år. Typsikt för okonferenser är att det är deltagarna som bestämmer innehållet. Det är en deltagardriven knytkonferens.

Har du något DU vill ta upp, prata om eller diskutera med andra webbentusiaster? I sådana fall kan du anmäla dig och boka upp en plats i schemat. För du kanske vill visa något på webben som andra användare, utvecklare och övriga deltagare kan ha nytta av − någon tjänst du själv använder eller kanske en tjänst du varit med i utvecklingen av?

Du kanske vill hålla i en workshop, seminarium eller varför inte engagera andra i arbetssätt, processer, användbarhet, design, digital kommunikation, sociala relationer eller övrigt som utgör vår kära webb? Frågan är vad webben är i dag och i morgon − modern webb? Eller varför inte ta med dig problem och frågeställningar till konferensen − för att ta tillfället i akt och bolla ditt behov med kunniga deltagare! Möt personer i din egen situation och möt andra personer som kan utvecka dig − personer som du kan utveckla!

Ett frö till framtidens webb

Var med och så ett för till framtidens webb! Hoppas vi ses i mars − för att mötas, inspireras och lära av och med varandra!

Leave a Reply