Visual Arena Lindholmen

Visual Arena Lindholmen är en kreativ mötesplats inom visualisering i Västsverige. Till Visual Arena är alla välkomna!

Visionen med Visual Arena är att skapa en visualiseringsmiljö i världsklass. En miljö som erbjuder akademi, näringsliv och samhällsaktörer en gemensam arena för interaktion och innovation.

Visual Arena erbjuder en kreativ mötesplats med olika möjligheter:

Visual Arena Lobby

Här kan du boka möten eller droppa förbi för att ta ett spontanmöte. Lobbyn kan du nyttja då det är ledigt. I lobbyn finns tillgång till allt från konferensbord med stolar och sittgrupper med fåtöljer till whiteboards-tavlor och whiteboards-bord samt projektor, AppleTV och ljudsystem. Även kaffe och vatten.

Lobbyn har plats upp till 80 personer. Här kan man ordna workshops, seminarier, mingel, nätverksträffar, föreläsningar, utställningar, minimässor med mera.

Visual Arena Labb

Visual Arena Labb är till för dig som behöver en arbetsplats för kortare eller längre tid. Här tillåts att du lämnar pågående projekt mitt på golvet och att du skapar ett kreativt kaos. Så länge de andra i labbet samtycker. Har du en bokad arbetsplats i vårt labb har du även tillgång till Studion när den är ledig.

Visual Arena Arbetsplatser

Denna del av Visual Arena Lindholmen disponeras av ledningen för Visual Arena Lindholmen samt deras samarbetspartners som vill ha närhet till miljön. Här kan även du boka en arbetsplats. Från en till tre månader per gång. Du har då även tillgång till Studion när den är ledig.

Visual Arena Studio

Visual Arena Studio är det centrala på Visual Arena Lindholmen. Det är här visualiseringsmiljön, som hela arena och centret kretsar kring, finns. Grunden är en mörklagd lokal med visualiseringsteknik. En bakprojicerd skärm på 6 x 3,2 meter, 3D, motion capture etc.

Adress

Lindholmspiren 5
417 56  Göteborg

Kontaktperson

Mia Leterius
031-764 70 17
mia.leterius@lindholmen.se

Webbplats

www.visualarenalindholmen.se

Twitter

www.twitter.com/lindholmen

Leave a Reply