Våga satsa, våga göra fel och våga utmana din omgivning – Tisdag 3 mars 2015

F-gruppen i Göteborg andra nätverksträff som handlar om att våga satsa, våga göra fel och våra utmana din omgivning, med The Fortress som inspiration.

I februari hade vi F-gruppen vår första nätverksträff här i Göteborg – som handlade om personlig utveckling under föräldraledigheten.

Att bidra och hjälpa andra

Tisdag 3:e mars är det dags för vår andra träff i ordningen. Den här gången är det ett ämne som berör många nyblivna föräldrar – nämligen att bidra och hjälpa andra.

Vi har bjudit in en mycket inspirerande talare med en väldigt spännande berättelse. Den här gången får du träffa en person som inte bara snackar eller funderar – utan som agerar.

The Fortress Sverige – för gravida tonårstjejer

Många föräldralediga går i tankarna att starta upp en verksamhet eller att bidra ideellt med sin tid. Ta chansen att inspireras från berättelsen om The Fortress Sverige (thefortresssweden.blogspot.se).

The Fortress Sverige är en berättelse om hur fem socionomstudenter har bidragit till en bättre situation för gravida tonårstjejer, i Kampala i Uganda. Tonårstjejer som stod helt ensamma i en tid av oro, rädsla och stress inför framtiden.

Starta och etablera en stabil verksamhet och organisation

Inspireras av hur resan började, av arbetet med att starta upp en stabil organisation och hur denna process kan påverka ditt nätverk. Ta chansen att träffa en person som inte bara snackar eller funderar utan agerar!

KFUM’s nyöppnade fik på Södra Allégatan i Göteborg

Kom gärna i god tid, vi öppnar lokalen kvart i 12 och kör igång 12.00. Medtag 60 kr till fika och välgörenhet som vi skänker för att vi får låna lokalen.

Vi möts upp i KFUM:s nyöppnade fik på Södra Allégatan 1b för att ta oss till lokalen som vi ska hålla till i. Lokalen kommer vara anpassad så våra små kan vara med under tiden.

Datum

Tisdag 3:e mars 2015, mellan kl. 12.00 och 14.00. Dörrarna öppnas 11.45.

Plats

KFUM, Södra Allégatan 1b, Göteborg.

Pris

60 SEK.

Mer information och anmälan

www.facebook.com/groups/1578026459077165

Elin Storm

Leave a Reply