Tjôthörnan – The Speakers Corner

tjothornan-01

Tjöthörnan (Tjôthörnan på göteborgska eller The Speakers Corner på engelska) ligger på Södra Hamngatan 47, vid Brunnsparken i centrala Göteborg.

Tjôthörnan, och Göteborgs svar på Speakers Corner, har:

Konferens, möte, workshop eller annat tjôt

På mötesplatsen Tjôthörnan kan du samla dina medarbetare eller kund för att köra ett kortare möte eller en längre konferens. Workshops är ypperligt bra att förlägga till Tjôthörnan – eftersom det är en inspirerande miljö med annorlunda atomosfär, myller av människor, fåren och getterna intill, Södra Hamngatan oändliga händelser samt den charmiga lilla husvagnen med kaffe och tilltugg.

Arbeta en timma eller en hel dag på Tjôthörnan

Till dig som behöver omväxling i ditt arbete och arbetsmiljö rekommenderar vi dig att förlägga en arbetsdag på Tjôthörnan. För det är när människor möts som det händer!

– Det är när människor möts som kreativitet uppstår, innovation skapas och entreprenörskap spirar.

Tjôthörnans historia och dess plats

Tjôthörnan öppnades i samband med Kulturkalaset 2012. Platsen och adressen där Tjôthörnan ligger är en övergiven tomt. På tomten låg fram till år 2005 den anrika och världsberömda krogen Johanna, döpt efter statyn Såningskvinnan utanför krog, och som grundades av krögarna Mannerström och Svantesson under 1970-talet.

Under ett antal år stod tomten tom och övergiven, kallades för brända tomten i folkmun, innan Tjôthörnan etablerade sig där.

Adress

Tjôthörnan
Södra Hamngatan 47
411 06  Göteborg

E-post

 

Webbplats

 

Facebook

 

Twitter

 

Leave a Reply