Om konferensen: SSWC – Sweden Social Web Camp

sswc-02

SSWC står för Sweden Social Web Camp är en deltagardriven knytkonferens som arrangeras varje sommar sedan 2009.

Tälta på vackra Tjärö med Sveriges sociala webb och internets framtid

Okonferensen går i augusti varje år på den vackra och idylliska ön Tjärö i Blekinges skärgård – bland grönska, röda stugor, lägereldar och betande får. Deltagarna tältar och det är en välarrangerad konferens.

Denna unconference attraherar både privatpersoner som binner för internet som kommunikationskanal likväl som personer ur näringslivet och offentliga kommuner och myndigheter. Det positiva med SSWC är just blandningen av människor och den jordnära atmosfären (bildligt talat med tanke på tältning). Dessutom råder demokrati eftersom det är du som deltagare som har möjlighet att påverka konferensen innehåll – inte någon arrangör eller sponsor. Sweden Social Web Camp rekommenderas varmt!

Sveriges största deltagardrivna knytkonferens

Sweden Social Web Camp är Sveriges största unconference kring den sociala webben och internets framtid. Varje år lockar SSWC runt 400 deltagare. De är en blandning av webbentreprenörer, startups, bloggare, utvecklare, social media managers och medierepresentanter.

SSWC har beskrivits som en av de mest progressiva mötesplatserna för den svenska internetscenen. SSWC kallas även för Almedalen för webbvärlden.

Om du vill sitta på en brygga i solnedgången och prata internet, då är SSWC rätt ställe för dig. Vi rekommenderar varmt konferensen Sweden Social Web Camp!

Webbplats

www.swedensocialwebcamp.com

Facebook

www.facebook.com/swedensocialwebcamp

Youtube

www.youtube.com/user/swedensocialwebcamp

Leave a Reply