Kontorshotell i Göteborg

Ett kontorshotell är en form av coworking. Istället för att hyra en egen lokal eller kontor hyr man in sig på ett kontorshotell, likt ett coworking café. Man delar gemensamma ytor som t.ex. reception, konferensrum, kök och övriga faciliteter med de andra hyresgästerna.

Små och stora kontorshotell

Vissa kontorshotell erbjuder olika paket och olika möjligheter till arbetsplats. Vissa kontorshotell har öppna kontorslandskap där du hyr en arbetsplats i landskapet, medan vissa erbjuder egna rum. Stora eller små egna arbetsrum, beroende på ditt behov.

Rörlig och flytande arbetsplats eller fast skrivbord

Vissa kontorshotell erbjuder också rörliga och flytande arbetsplatser. Då har du ingen egen fast arbetsplats som du sitter på dag ut och dag in. Utan varje dag du kommer till kontorshotellet sätter du dig på en plats som för tillfället är ledig.

De kontorshotell som har detta koncept erbjuder oftast varje hyresgäst en fast punkt i form av ett låsbart skåp eller skrivbordshurts där du kan förvara dina saker. Där kan du förvara de saker du inte bär med dig från kontorshotellet varje dag.

När du kommer till kontoret på morgonen rullar du med dig skrivbordshurtsen till det skrivbord som du för dagen vill sitta vid och som är ledig. På detta sätt får du nya skrivbordsgrannar varje dag och du träfar nya människor som breddar ditt personliga nätverk.

Leave a Reply