Coworking café i Göteborg

Ett coworking café är ett kafé som är avsett att arbeta på. Till skillnad från vanliga kaféer, som du också kan arbeta på, så är det meningen att du ska kunna sitta t.ex. en hel dag på ett coworking café för att arbeta.

Samarbeta med andra på coworking cafés i Göteborg

Vanligtvis betalar du en fast summa per timma, dag, vecka eller månad för att sitta på ett coworking café. Då ingår vanligtvis internet och kaffe, samt tillgång till t.ex. skrivare. Vanligtvis får du även tillgång till kök (porslin, spis, micro etc) samt rabatterade priser i kaféet (lunch, bröd, kakor etc).

Andra saker som brukar ingå är t.ex. postadress, för dig som inte vill ha din verksamhet skriven på din bostadsadress, samt tillgång till mötesrum och konferensrum för kundmöten och interna arbetsmöten med dina kollegor eller personer inom ditt personliga nätverk.

Nätverka på coworking cafés i Göteborg

Ytterligare en aspekt med coworking café är att du träffar andra männsikor, som ”bara” besöker kaféet för kaffe och fika. På ett coworking café träffar du fler människor per dag (såvida du är öppensinnad och social) jämfört med traditionella samarbetsformer som t.ex. kontorshotell.

Coworking cafés är en ypperlig plats att nätverka på för att bredda ditt personliga nätverk!

Leave a Reply