Nätverkande vecka 10, 2014 (3 mars – 9 mars)

veckotips-natverkande-02

God morgon Göteborg & välkommen till en ny vecka av mingel och nätverkande! Ta chansen att nätverka i vår stads många nischade nätverk och tillsammans med alla de otroligt inspirerande människor som finns runt omkring dig!

Som alltid, oavsett vilka nätverk som träffas just denna vecka, har du möjlighet att besöka något av våra unika hackerspaces, makerspaces eller många av våra andra kreativa mötesplatser.

Onsdag 5:e mars, 2014

Lean Coffee

Vecka 10 är jämn vecka. Därmed är det dags för nätverket Lean Coffe att träffas! Tiden är som vanligt 07.15 och platsen Espresso House på Centralstationen i Göteborg.

Drupal Go:ttogether

Det är första veckan i mars. Därmed dags för nätverket Drupal Go:ttogether att träffas. Denna månad är det dock inte torsdag som gäller, utan onsdag.

Fredag 7:e till söndag 9:e mars, 2014

Göteborg Service Jam

På fredag, lördag och söndag denna vecka (7:e, 8:e och 9:e mars, 2014) är det dags för det årliga tredagarsarrangemanget Göteborg Service Jam. Ämnet för årets jam är innovation och service design – tjänsteinnovation och tjänstedesign. Innovationsdriven tjänstedesign.

Göteborg Service Jam rekommenderar vi till dig som vill bidra med och få kunskap i hur man arbetar med tjänsteutveckling ur ett designperspektiv. Det är öppet för alla som vill medverka.

Ytterligare tips på nätverksträffar som sker denna vecka?

Om du har ytterligare tips på nätverk som träffas denna vecka, eller någon annan vecka, är du välkommen att kontakta oss!

Leave a Reply