Meetup inför Gothenburg Startup Hack – Måndag 27 april 2015

Även i år är det dags för ett meetup inför 2015 års upplaga av Gothenburg Startup Hack. Likt förra årets meetup är det Spotify som står värd för införträffen. Måndagen den 27:e april är du välkommen till Vallgatan 22 i Göteborg. Missa inte chansen – för förra året var vi över 300 pers!

Din kärlek för startup, tech och innovation

Till kvällens meetup vill vi att du tar med din kreativitet, dina grymma idéer samt din kärlek för tech, startup och innovation. Var dessutom beredd att dela och lyssna.

Syftet med ett meetup inför själva hackathonet är att vi ska få chans att träffa varandra och att vi ska kunna hitta likasinnade personer med samma mindset. Kort och gott ska vi få chans att träffa potentiella lagkamrater. Om du vill delta i Gothenburg Startup Hack, men du inte har en aning om vad du vill skapa eller att du inte har något team, är detta meetup ett utmärkt tillfälle att leta efter dem. Både idéer att realisera och lagkamrater att blida ett team med.

Oavsett om du är programmerare, designer, innehållsmänniska eller affärsutvecklare, och du vill skapa justa saker, ska du bege dig till kvällens meetup. Likaså bör du dyka upp om du har en fantastiskt fin idé, men inget lag som kan hjälpa dig. Om du bara vill umgås med awesome människor, som delar din kärlek för tech, så kom.

Datum

Måndag 27:e april, 2015.

Plats

Vallgatan 22 i Göteborg, hos Spotify som står värd.

Anmälan

Det är obligatorisk anmälan till detta meetup. Anmälan sker INTE via Facebook.
Anmälan kommer att öppna kring den 15:e april

Mer information

www.facebook.com/events/1553463541601380

Leave a Reply