Kreativa mötesplatser i Göteborg

Med jämna mellanrum behöver man omväxling och miljöombyte. Det gäller både ens privata miljö och yrkesverksamma arbetsmiljö. Oavsett om du arbetar på en arbetsplats tillsammans med kollegor eller om du arbetar ensam och kanske hemifrån eller på distans är kreativa mötesplatser ett bra val och något du ska nyttja ofta.

Inspiration, delaktighet och nätverkande på en kreativ mötesplats

Här i Göteborg finns ett antal kreativa mötesplatser. De ger dig omväxling och de ger dig framför allt möjlighet att möta andra människor! Du får inspiration från omvärlden och andra människor.

Du får intryck och du ser hur andra personer tänker och agerar. Du får chans att utbyta tankar, få någons hjälp att lösa ett problem eller du får chans att hjälpa något att lösa sitt problem. Du finner kunder, du finner leverantörer, du finner kompetenta framtida kollegor och du finner samarbetspartners. Du utökar och vårdar ditt personliga nätverk, både privat och professionellt, genom att nätverka på kreativa mötesplatser!

Sök mötesplats, hitta din mötesplats och börja vara kreativ i Göteborg!

Du kan söka kreativ mötesplats på olika sätt:

  • Välj en specifik mötesplats i rullistan, antingen i huvudmeny eller i högerspalten. Läs sedan om den valda mötesplatsen.
  • Klicka på en kategori i högerspalten, för att se vilka mötesplatser som finns inom det ämnet. Läs sedan om de mötesplatser som visas.
  • Skriv ett ord i sökfunktionen, i högerspalten, för att se vilka kreativa mötesplatser som hittas och som matchar din sökning.

Lycka till i ditt sökande efter kreativa mötesplatser!
Välkommen att kontakta oss!

Leave a Reply