Karriär + Förälder på Volvo – Måndag 11 maj, 2015

– Vad är hemligheten bakom att lyckas kombinera karriär med föräldraskap? Vad tycker chefen om föräldraskap egentligen och hur arbetar Volvo för att vara en attraktiv arbetsgivare för föräldrar? Johanna Flanke, HR-direktör, Volvo.

Johanna Flanke blev 2014 utsedd till årets HR-chef av Universum. Parallellt med sin karriär och arbete på Volvo har hon också hunnit bli mamma och lyckas balansera sin karriär med sitt föräldraskap. Johanna kommer till F-gruppen och berättar om hur hennes karriär kombineras med föräldraskapet och ger oss sina tips för att lyckas. Samtidigt får vi lyssna på Johannas bild av hur cheferna egentligen ser på föräldraskap och hur Volvo arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare för föräldrar.

OBS! Denna gång träffas vi på måndagen, vi hoppas att det ska fungera för er alla! Kom gärna i god tid, vi öppnar till lokalen kvart i 12 och kör igång 12.00. Medtag 60 kr till fika och välgörenhet som vi skänker för att vi får låna lokalen. Vi möts upp i KFUM:s nyöppnade fik på Södra Allégatan 1b för att ta oss till lokalen som vi ska hålla till i. Lokalen kommer vara anpassad så våra små kan vara med under tiden.

Datum och tid

Måndag 11 maj 2015, 12.00-14.00.

Plats

KFUM på Södra Allégatan 1b i Göteborg.

Mer information och anmälan

För mer information och anmälan: F-gruppen Göteborg på Facebook. Cirka två veckor innan eventet läggs det upp på gruppen för anmälan.

Elin Storm

Leave a Reply