Om konferensen: Intranätverk

intranatverk-2013-01

Intranätverk är en konferens i Göteborg inom intranät (interna webbplatser).

  1. Intranätverk passar dig som vill delta och lära – inte bara lyssna. Innehåll och trevlig atmosfär skapar vi tillsammans.
  2. Talare av högsta klass – både praktiker och experter, svenska som internationella.
  3. Inga montrar eller utställningar. Alla deltar på samma villkor.
  4. Du knyter enkelt nya kontakter inom intranät-branschen. Du bjuds på många tillfällen till nätverkande och mingel.
  5. Fortsätt dagens diskussioner under kvällen. Middag och sociala aktiviteter ingår självklart i priset.

Konferensen Intranätverk vill skapa en engagerande, lärande och deltagardriven knytkonferens. Intranätverk består inte av en färdig agenda med talare som vi lyssnar till, varefter det följer en frågestund.

Istället, som på övriga okonferenser och knytkonferenser får du chans att bidra och deltaga. Vår erfarenhet säger att vi lär oss mycket mer genom att delta – aktivitet framför passivitet. Exempel på aktiviteter är rundabordsdiskussioner, blixtpresentationer, paneldiskussioner, bikupor, fiskskål, kunskapscafé med mera.

Presentationerna ska vara max 20 minuter långa, fokuserade och ofta med 10 minuters frågestund. Vi kör högst tre presentationer efter varandra varefter det finns avsatt tid för nätverkande. Vi varvar olika typer av övningar med presentationer. Öppnings- och avslutningsanförandena varje konferensdag är dom enda presentationerna som längre än 20 minuter.

Alla presentationer filmas och publiceras på webbplatsen efter konferensen, även alla presentationer (bilder) blir tillgängliga under eller efter konferensen.


Webbplats

www.intranatverk.se

Twitter

www.twitter.com/intranatverk

Leave a Reply