Grand Final av #StartupPingPong 2014 – Onsdag 10 december

Onsdagen den 10 december är det Grand Final i den stora bordtennisligan för Startups i Göteborg. Ta din plats och välkommen till Yaki Da för denna magnifika kväll!

Bordtennisligan för entreprenörer i Göteborg startade tidigare i år. Du är nu inbjuden att delta i Grand Final! Vem blir Startup Ping Pong Champion 2014? Även om du inte har deltagit i någon av årets tidigare pingpongmatcher, och att du just nu inte ligger på topplistan, har du fortfarande möjlighet att blir mästare 2014! För i början av kvällen har vi kvalificeringsrundor där du kan förtjäna en av de tre lediga platserna i finalen!

Kom och få nya vänner, ta en öl med några bekanta ansikten in the name and game of ping pong! Evenemanget är helt kostnadsfritt och vem som helst får titta på. Grundomgången startar 18.00 SHARP.

Bartenders är redo och du behöver inte din egen racket. Precis kom som du är! Men, om du vill ta med en racket och svettband, så gör det.

Välkommen till Startup Ping Pong som är en del av #GBGTECH-gemenskapen i Göteborg. Här finner du fler aktiviteter som #GBGTECH arrangerar.

Datum

Onsdag 10:e december 2014 kl. 18.00 och framåt.

Plats

Yaki Da, på Storgatan 47 i Göteborg.

Pris

Kostnadsfritt.

Mer information och anmälan

www.facebook.com/events/950492248313943

Leave a Reply