Gothenburg Startup Hack – Lördag 3:e maj 2014

Bild på Gothenburg Startup Hack i bankvalvet inne på Chalmeska Huset på Södra Hamngatan 11 i Göteborg.

Gothenburg Startup Hack är en dag för hackers, entreprenörer, designers och studenter i Göteborg som under en dag vill träffas och bygga coola saker med kod.

En av höjdpunkterna är den häftiga lokalen som hacket arrangeras i – ett bankvalv.

Upplägget på hacket är att man tillsammans med en till fyra lagmedlemmar bygger en prototyp till en ide, pryl eller produkt. I slutet av dagen demoar alla för varandra.

Vad man bygger är fritt – den enda restriktionen är att kodande måste vara involverat. Inte bara programmerare uppmuntras att delta – de starkaste lagen kan också innehålla designers, entreprenörssjälar och rena idésprutor.

Från idé till prototyp på 1 dag

Du och ditt team har exakt 1 dag på er att sätta er idé och få den till en fungerande prototyp. Använd er tid på ett klokt sätt.
I slutet av dagen kommer ni att ta plats på scenen för att ge en demo vad ni har skapat.

Ta din idé till vårt valv

Dagen börjar när du går in i valvet – i det prestigefyllda Chalmeska Huset i centrala Göteborg. Vi visar dig till din plats och hjälper dig att komma igång. Målet är att komma igång med hacking.

Luncha med övriga hackers

Under lunchen kommer vi att ta en paus och äta tillsammans. Det är ett ypperligt tillfälle att träffa andra hackers och utbyta idéer, tankar och erfarenheter med varandra.

Hacking dagen lång – till solen går ner

Vi kommer hacka till solnedgången. När solen lagt sig för dagen börjar vi köra demos. Var noga med att uppmärksamma och minnas dina favoritlag! Det vinnande laget kommer att koras genom omröstning.
Välkommen till detta episka party!

Stor fest med hackers

Åh, och förresten – dagen avslutas med en stor jävla fest!

Träffa andra inför Gothenburg Startup Hack och anmäl er i tid

En tid innan Gothenburg Startup Hack arrangeras ett meetup – där du får chans att träffa andra. Umgås, utbyta tankar inför hackathonet och om du är ensam får du chans att hitta andra personer eller grupp att hacka tillsammans med på självaste hackathonet. Detta är rätt plats att vara!

När du har satt ihop en mångsidig grupp – se till att anmäla dig innan sista ansökningsdag. Vi tror att de bästa lagen består av personer med olika kompetens och olika bakgrund. Vi rekommenderar gruppstorlekar mellan 3 till 5 personer. Var beredd på att hacka från tidigt på morgonen till sent på kvällen.

Datum

Lördag 3:e maj 2014, kl. 08.30-24.00.

Plats

I bankvalvet, inne på Chalmerska Huset på Södra Hamngatan 11 i Göteborg.

Antal platser/biljetter

Hacket har plats för totalt 100 deltagare.

Anmälan

Deadline för din och ditt lags anmälan är söndag 13:e april, 2014.
Man anmäler sitt lag genom att beskriva vad man vill bygga, samt berätta lite kort om vilka man är.

Fest i bankvalvet

Efter en hel dags intensivt hackande smäller det! Det blir fest med både dansgolv och mingel.

Även personer som inte varit med under hacket är välkomna till festen. Alla deltagare uppmuntras att bjuda med sina vänner.

Mer infomation om festen efter hacket

www.facebook.com/events/1375588442712582

Leave a Reply