Om nätverket: #GBGTech

#GBGTech är ett avslappnat häng i Göteborg. Det är ett paraply för olika evenemang i Göteborg. Evenemang för och med entreprenörer, datanörd, konsulter och investerare i Göteborg. Tillsammans vill de skapa Göteborgs Startup community!

#GBGTech kör månatliga meetup’s för utvecklare, designers och innovatörer i Göteborg.

Vill du träffas, utbyta idéer och hjälpa till att bygga stora startups? Vill dy bryta ner barriärer, visa den stora mångfalden av vår kreativa stad Göteborg och vill du delta i att växa och stärka vår startup-gemenskap, samt öppna upp en värld av tech till fler människor?

Interaktion och samarbete – förutsättningar för Göteborgs startupscen

#GBGTech anser att verkliga möten (Away From Keybord) skapar meningsfulla relationer, som gör interaktion och samarbete på nätet levande.

#GBGTech initierades av teamet bakom Göteborgs Startup Hack, som ett sätt att få fart på startup-scenen i Göteborg. Nu är det bland annat Startup Grind Göteborg och HUB Göteborg som faciliterar evenemangen under paraplyet #GBGTech.

Tid

Se nätverkets webbplats.

Plats

Se nätverkets webbplats.

Twitter

Nätverket #GBGTech har inget eget Twitter-konto. Men de använder hash-taggen #GBGTech. Här är en länk som söker fram tweets med den taggen: www.twitter.com/hashtag/gbgtech

Webbplats

www.meetup.com/GBGTECH

Leave a Reply