Karriärcoaching för föräldralediga – Måndag 27 april, 2015

Tema: Karriärcoaching – Vad är ditt önskade läge? Och vad behöver du göra för att ta dig dit?

Anna Hjelm, personlig coach, certifierad coach genom INPLTA och utbildad coach enligt ICF. När Anna inte arbetar som coach är hon anställd som projektledare på ett stort tillverkningsföretag i Göteborg. Anna är i grunden civilingenjör men har även läst ett och ett halvt år beteendevetenskap på Göteborgs universitet.

Många föräldralediga funderar över vad de egentligen ska göra med sin tid efter föräldraledigheten och det är flera som ser sig om efter nya jobb eller funderar över den egna karriären och hur den ska utvecklas framöver. Vi har därför bjudit in Anna Hjelm, certifierad coach, till F-gruppen Göteborg. Anna kommer ge oss lite teorier bakom karriärcoaching och vi får tips och övningar som kan hjälpa oss reflektera över vårt nuläge, vad vi vill till och hur vi ska kunna ta oss dit.

Målet är att vi alla ska hitta minst en konkret action att jobba med under resterande tid av ledighet alt när arbetet börjar. Övningarna passar både dig som vill utvecklas på din nuvarande arbetsplats och dig som funderar på vad du egentligen vill göra.

OBS! Denna gång träffas vi på måndagen, vi hoppas att det ska fungera för er alla! Kom gärna i god tid, vi öppnar till lokalen kvart i 12 och kör igång 12.00. Medtag 60 kr till fika och välgörenhet som vi skänker för att vi får låna lokalen. Vi möts upp i KFUM:s nyöppnade fik på Södra Allégatan 1b för att ta oss till lokalen som vi ska hålla till i. Lokalen kommer vara anpassad så våra små kan vara med under tiden.

Datum och tid

Måndag 27 april 2015, 12.00-14.00.

Plats

KFUM på Södra Allégatan 1b i Göteborg.

Mer information och anmälan

www.facebook.com/events/1427656154215350

Elin Storm

Leave a Reply