Om nätverket: E-handelsträff Göteborg

Mötesplats för dig som brinner för e-handel

E-handelsträff Göteborg är en kostnadsfri mötesplats för dig som brinner för e-handel. Under avslappnade former får chans att nätverka och mingla med andra som också brinner för e-handel i Göteborg. Dessutom får du prata e-handel ur det perspektiv som just du vill. Det är inte någon annan som styr agendan – bara du och övriga personer som närvarar.

Ibland gör ni det förutsättningslöst. Ibland mer strukturerad med föreläsning från olika personer i Göteborgs e-handelsbransch. Du kanske driver en e-handel i göteborgsregionen och vill berättar om dina framgångar och motgångar, utmaningar och möjligheter?

Bakgrunden till mötesplatsen E-handelsträff Göteborg

Bakgrunden till att mötesplatsen E-handelsträff Göteborg startades är för att Jonas Åkermark, Markus Nyberg och Gustav Zellman saknade en träffpunkt för personer som vill snacka e-handel i Göteborg. Därför tog de (som många andra personer i #GbgFTW) saken i egna händer och skapade mötesplatsen E-handelsträff Göteborg.

Vill bidra till Göteborgs e-handel

E-handelsträff Göteborg vill bidra till utvecklingen av den göteborgsbaserade e-handeln genom att sammanföra människor som vill dela med sig av sin kunskap inom e-handelns olika områden.

Här finner du de aktiviteter i nätverket E-handelsträff Göteborg som vi på Nätverka.nu skriver om »

Tid

Nätverket E-handelsträff Göteborg träffas på torsdagar – med visst intervall. Oftast en gång per kvartal. Därmed arrangerar E-handelsträff Göteborg cirka 4 träffar om året.

Plats

Nätverksträffarna med E-handelsträff Göteborg sker hos lika företag i Göteborg. Varje gång är det olika företag som står värd för arrangemanget.

Webbplats

ehandel031.wordpress.com

Twitter

www.twitter.com/hashtag/ehandel031

LinkedIn

www.linkedin.com/groups?home=&gid=8233194

Leave a Reply