DrupalCamp Göteborg 2014 – Fredag 14:e till söndag 16:e november 2014

Tack vare Adam Evertsson (@AdamEvertsson), en av arrangörerna av konferenser DrupalCamp Göteborg, vet vi att förberedelserna inför årets camp är i full gång!

Fredagen den 14:e november till söndag 16:e november 2014 öppnas dörren för det 100-talet deltagare (inklusive dig!?) som vill förkovra sig i det öppna publiceringssystemet Drupal. Är du intresserad? Då är vårt varmaste tips att läsa Adam Evertssons personliga reflektion och kika in gothenburg.drupalcamp.se.

Jeffrey A. ”jam” McGuire

Jeffrey A. ”jam” McGuire är Open Source Evangelist på företaget Acquia. Han har en lång passion för Drupal-projektet och dess internationella gemenskap (community). Detta har lett till att han länge varit aktiv i skärningspunkten mellan öppen källkod, näringsliv och kultur. Han är alltmer efterfrågad som talare och regelbundet medverkar han på evenemang runt om i världen – där han talar om öppen källkod, digitala lösningar, Drupal och mer. Detta bidrar till att han får tillfredsställa sin inre diva, som han också matar med föreställningar som berättare och musiker.

Kristof De Jaeger

Kristof är en erfaren webbutvecklare, sedan PHP 3 kom ut. Han fastnade för Drupal efter att ha experimenterat med massor av andra ramverk, inklusive att skriva sin egen. Men Kristof fann inget som gjorde rätt? Han har utvecklat och underhåller ett dussintal moduler, skriver patchar för Drupal-kärnan och granskar varenda kodrad som går ut i produktion. Han är inte rädd för att dyka in i koden och hitta bästa prestandapraxis i syfte att effektivisera, både för sig själv och övriga medkodare i community’n runt om i världen.

Nu är det dags för världens (i vart fall Sveriges) Drupal-community att återigen samlas i Göteborg!

Program

Se gothenburg.drupalcamp.se för program och ytterligare information kring konferensen.

Datum

Fredag 14:e till söndag 16:e november 2014.

Plats

Folkets Hus, vid Järntorget i Göteborg.

Leave a Reply