Post Office

På Clarion Hotel Post i Göteborg finns förutom hotellrum, restauranger och andra nöjesfaciliteter även en kreativ mötesplats för företagare samt övriga personer och verksamheter.

En plats för arbete. De kallar det för Post Office – ditt kontor på det gamla postkontoret. Post Office är en kreativ mötesplats och ett annorlunda kontorshotell för coworking.

De säger själva att Post Office är samlingsnamnet för virtuella och flexibla kontor i Göteborg. Denna levande mötesplatsen har väckt stort intresse. Du får möjligheten att ta del av:

  • Nätverk
  • Idéutbyte
  • Inspirerande möten
    … och mycket annat positivt och givande som coworking medför.

Det som skiljer sig på Post Office jämfört med andra kreativa mötesplatser i Göteborg är att du kan använda hela den månadshyra du betalar för att få tillgång till Post Office som betalningsmedel på andra verksamheter på Clarion Hotel Post. Mat och affärsluncher i restaurangerna, möten i konferensrum, kaffe och tilltugg i barerna eller en avkopplade stund i deras SPA med någon behandling. Allt avräknas månadshyran.

Clarion Hotel Post vill vara den naturliga mötesplatsen i Göteborg. Inte bara en plats för Göteborgs tillfälliga besökare. De vill att Hotel Post ska vara göteborgarnars ”vardagsrum”. Med konceptet Post Office vill de dagligen samla Göteborgs unga entreprenörer och företagare i det nya Göteborg.


Adress

Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

Telefon

031-61 90 00

E-post

cl.post@choice.se

Webbplats

www.clarionpost.se/PostOffice

Facebook

www.facebook.com/ClarionPost

Twitter

www.twitter.com/Clarion_Post

Leave a Reply