Brainbox Lindholmen

Brainbox är en kreativ möteslokal på Lindholmen i Göteborg. Det är en satsning av Radisson Blu där de vill utveckla och stimulera kreativa möten – Experience Meetings. Fler och fler kunder efterfrågar mer än bara en vanlig möteslokal.

Brainbox erbjuder en kreativ miljö för möten, mindre konferenser, workshops, mindre styrelsemöten eller dylika aktiviteter där du vill komma utanför dina egna lokaler. En kreativ möteslokal när du vill komma på nya idéer, vara innovativ eller bara ha tillgång till ett grupprum där du kan brainstorma en timma eller två.

Brainbox på Lindholmen är en färgglad miljö och som särskilt har färgen orange. Färgen orange har en bevisad positiv inverkan på kreativiteten. Istället för en vanlig gammal whiteboarden innehåller Brainbox griffeltavla med kritor i massa olika färger. Dessutom har Brainbox väggar som du kan rita på. Du ska inte ha några fysiska begränsningar i din kreativitet. Möblerna går att stuva omkring, i syfte att du ska kunna möblera som du vill – från stund till stund. Här finns både stolar, bord, puffar och golv att sitta, ligga eller stå på. Det finns även leksaker som pingisbord i syfte att inspirerar dig. Allt för att skapa en mer avslappnad miljö där man kan mötas och arbeta kreativt.

Adress

Radisson Blu Riverside
Lindholmspiren 4
417 56  Göteborg

Telefon

031-383 40 00

E-post

info.riverside.gothenburg@radissonblu.com

Webbplats

www.radissonblu.se

Facebook

www.facebook.com/RadissonBluRiversideHotel

Leave a Reply