Arbetsflöde och användbarhet på nästa WPbar i Göteborg

Nu på torsdag den 26:e september träffas nätverket WPbar. Orten är Göteborg, platsen Rabash och tiden kl. 18.00. Ämnet för kvällen är arbetsflöde och användbarhet i WordPress.

Program

Talare är Mikkel Breum, webbarkitekt på wpKitchen, och Erik Bernskiöld som driver webbyrån XLD Studios.

Mikkel Breum

Mikkel Breum pratar om arbetsflödet i WordPress. Han fokuserar på arbetsflöden när man arbetar med stora mängder taxionomer och mediehanteraren. Mikkel kör sin session på engelska.

– Som exempel kommer jag berätta om ett case där jag var tvungen att ställa upp hundratals termer och associera en bild med varje term. I WordPress finns det inget bra arbetsflöde för detta out of the box. Jag kommer presentera några befintliga lösningar som förbättar detta. Dessutom kommer jag prata om WordCamp Europe och ge er en överblick över vilka som talar där och vad som kommer tas upp. WordCamp Europe är den största WordPress-konferensen i Europa, dit WordPress-experter från hela världen kommer och inspirerar varandra. Det vill ni inte missa! Om tid finns kommer jag även tala om wp-cli.

Erik Bernskiöld

Erik Bernskiöld pratar om översättning och språkhantering i WordPress. Erik pratar på svenska.

– Att använda WordPress betyder ofta för oss svenskar att vi måste arbeta med översättning och språkhantering. Vi pratar om hur man bäst hanterar översättning, både i större och mindre projekt, samt fördelar och nackdelar med olika alternativ för att översätta en webbplats och när man skall göra vad.

Förutom en trevlig kväll med fokus på att träffas och prata WordPress bjuds det i baren på öl, vin och läsk med nypoppade popcorn samt övrig gott!

Datum

Torsdag 26:e september 2013, kl. 18.00.

Plats

Norra Allégatan 1, i Göteborg, hos Rabash.

Mer information & Anmälan

www.facebook.com/events/403401736427932

Leave a Reply