Om konferensen: Agila Sverige

Agila Sverige är Sveriges agilaste konferens om agila metoder. Det är en årligt återkommande konferens som arrangers i Stockholm – vanligtvis i april/maj månad.

Öppenhet

Agila Sverige är en konferens där självklart även formatet på konferensen är agilt. På förmiddagarna är formatet t.ex. blixttal.

På eftermiddagarna är konferensformatet Open X. Här anmäler du som konferensdeltagare det ämne du är intresserad av att diskutera med övriga konferensdeltagare.

Gemenskap

Ta chansen att träffa intresserade agilister då de samlas i två dagar för att prata agila metoder. Diskutera med andra, erfarna såsom oerfarna, hur vi kan bedriva ordinarie verksamheter och tidsbestämd projekt effektivare, roligare och mer värdeskapande.

Agila Sverige brukar även ha en gemensam middag för alla konferensdeltagare. När maten är uppäten öppnas dörrarna för Eftersläpp Agile Style, där även de som inte deltagit på konferensen är välkomna.

Kunskap

De flesta deltagarna som återkommer och går på Agila Sverige varje år gör det mestadels för kunskapsutbyte med övriga konferensdeltagare. Det är på få ställen du har möjlighet att dela med dig och ta del av så många erfarenheter från arbete med agila och iterativa arbetsprocesser som på konferensen Agila Sverige.

Du kan komma till Agila Sverige som nybörjare eller erfaren, oavsett roll eller tjänst. Det enda de andra konferensdeltagarna förväntar sig är att du beredd att dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter.

Bli agil och bidra till ett bättre samhälle!


Webbplats

www.agilasverige.se

E-post

info@agilasverige.se

Twitter

www.twitter.com/AgilaSverige

Leave a Reply