2014 och dags för fjärde året av knytkonferensen WebCoast – Fredag 14:e mars till söndag 16:e mars

Det är dags – för fjärde året i rad. Knytkonferensen WebCoast i Göteborg!

Drivna och smarta människor som älskar webben

Från fredag lunch till söndag lunch har du återigen chansen att träffa runt 300 drivna och smarta människor i Göteborg – från vitt skilda bakgrunder och delar av Sverige!

Det samtliga dessa person har gemensamt är digital kommunikation – från beteende och psykologi, via innehåll, design och interaktion till teknik och internet. Och allt där emellan – såsom t ex arbetssätt, projektledning, affärer, affärsutveckling, hållbara samhällen osv.

Att denna bredd på ämnen finns på WebCoast är tack vare att det är just en knytkonferens. En okonferens. En unconference. Det är nämligen du och övriga 299 deltagare som sätter agendan och sessionerna! Inte arrangören. De fasciliterar ”bara” arrangemanget och ger deltagarna förutsättningarna att umgås på detta fenomenala sätt. Snacka om deltagarinflyttande!

Klockan 20.00 på fredagen öppnar gridden

Om du vill hålla en session på WebCoast ska du befinna dig mätt och pigg klockan åtta på fredagen. Det är nämligen då den så kallade gridden öppnar (grid = rutnät).

På rutnätet finns konferensen alla lokaler uppsatta tillsammans med alla slottar med tider. Det finns 20 minuters slottar och 40 minuters. Du väljer själv hur lång session du vill hålla. Du väljer också vilket format du vill köra. Föreläsning, presentation, workshop eller varför inte mixa in open space som mötesformat.

För dig som inte vill hålla i en session, och vid 20-tiden stå beredd vid gridden för att få en bra lokal och en bra tid, är det både en upplevelse att få se gridden öppnas och en bra chans att få kika igenom vilka inspirerande och intressanta sessioner du kan gå på under både lördagen och söndagen.

Räkmacka enligt tradition och workshops på fredagen

WebCoast’s första dag (fredag 14:e mars, 2014) är ingen knytkonferens i dess rätta bemärkelse. Från fredag lunch till klockan 18.00, då de tre hundra traditionsenliga räkmackorna intas, är det en handfull förbestämda workshop som du kan gå på.

Workshopsen kollaboreras fram nu inför WebCoast. Håll utkik vilka workshops det nu pratats om! Jag rekommenderar dig att gå på dessa!

Knytkonferens hela lördag och söndag

Från lördag morgon till söndag lunch får du chans att lyssna, medverka och bidra på en mängd olika sessioner. Lyssna på föreläsningar där andra delger sina kunskapar, presentationer av genomförda projekt där man berättar om sina erfarenheter eller workshops där vi kreerar något nytt och kommer fram till helt nya insikter!

Datum

Fredag 14:e mars till söndag 16:e mars, 2014.

Plats

Lindholmen Conference Center ( www.chalmerskonferens.se ), på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Anmälan och biljetter

Ja, anmälan krävs och sker genom att du köper en av de cirka 300 biljetter som endast släpps.
WebCoast brukar bli slutsålt varje år. Så passa på att köpa din biljett så att du inte missar årets webbhändelse på västkusten!

Mer information

Läs mer om WebCoast här på natverkande.nu

Leave a Reply