Beställarkompetens och varför går det fel med IT? – Torsdag 13:e november 2014

Torsdagen den 13:e november arrangerar Chalmers Professional Education ett frukostseminarium på Chalmers, på Campus Lindholmen i Göteborg. Ämnet för dagen är beställarkompetens – ett ämne som jag personligen drivs av och som vi tidigare här på nätverka.nu har skrivit om.

Kompetens hos en beställare är A och O – oavsett om det handlar om beställning av mjuka värden eller hårda värden som IT, som IT traditionellt sätt är.

På detta frukostseminarium frågar sig Björn Olsson, fristående IT-konsult, varför det går fel med IT.

Beställarkompetens i alla branscher och samhällssektorer

Beställarkompetens diskuteras i alla branscher och samhällssektorer. Vi kan se många exempel på insatser för att förbättra beställarkompetensen i lika många sammanhang. Tag del av utmaningar vid IT-projekt och hur du kan lyckas bättre. Vi diskuterar runt frågorna:

  • Vad är egentligen beställarkompetens?
  • Varför går det fel så ofta?
  • Vad kan vi bli bättre på?

Kan vi lämna exemplen bakom oss till förmån för diskussion av generellt arbetsbara principer?

Välkommen!

Datum och tid

Torsdag 13:e november 2014, klockan 07.30-09.00.
Seminariet börjar kl. 08.00 och frukost med förmingel startar kl. 07.30.

Plats

Kuggen, Lindholmen i Göteborg.

Arrangör

Chalmers Professional Education är Chalmers organisation för specialsydda utbildningar av yrkesverksamma i näringslivet, så kallad uppdragsutbildning.

Anmälan

https://apply.chalmersprofessional.se/reg?item=2648

Mer information

www.chalmersprofessional.se/sv/utbildningar?tags=executive,frukost,it-och-kommunikation,ledarskap,management,oppna-utbildningar,seminarier,%C3%B6ppna&id=5604#.VFvslee_7dd

Tidigare artiklar om beställarkompetens

Här finner du fler artiklar med anknytning till ämnet beställarkompetens och hur du kan undvika havererade projekt, beställningar och dylika arbeten.

Andreas

Hej,
Jag heter Andreas Larsson och är en av våra ursprungsskribenter. Mig når du enklast på andreas@natverkande.nu och @andreaslarsson

Leave a Reply